Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
HABERLER>SPOR
9 Mayıs 2024 Perşembe - 01:50

'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'

Ligin son haftasına girilirken Erzurumspor Kulübü kurumsal Web Sitesinde yaptığı paylaşımda taraftara teşekkür etti. ‘Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı’ başlığıyla verilen mesajda Mavi Beyazlı ekibin bu sezonki zorlu süreçten başarıyla çıkışında taraftar destek ve gücüne vurgu yapıldı

 Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı

Trendyol 1. Lig 34. hafta müsabakaları 10 ve 11 Mayıs'ta oynanacak. Playoff gurubunda tek maç oynayacak olan 3’üncünün ve küme düşecek son takımın henüz belli olmadığı ligde Erzurumspor Eyüpspor, Bodrumspor ise Göztepe ile prestij maçına çıkacak.

Ligin son haftasına girilirken Erzurumspor Kulübü kurumsal Web Sitesinde yaptığı paylaşımda taraftara teşekkür etti. ‘Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı’ başlığıyla verilen mesajda Mavi Beyazlı ekibin bu sezonki zorlu süreçten başarıyla çıkışında taraftar destek ve gücüne vurgu yapıldı

GÖZTEPE, BODRUM FK MAÇINI KAPALI GİŞE OYNAYACAK

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, normal sezonun son maçı olan Bodrum FK maçının kapalı gişe oynanacağını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Trendyol 1. Lig’de geçtiğimiz haftalarda Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Göztepe, normal sezonun son maçında 11 Mayıs Cumartesi günü Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Müsabaka sonrasında şampiyonluk kutlamalarının gerçekleşeceği maça sarı-kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi ve kısa bir süre içerisinde tüm biletleri tüketti. Böylece kapalı gişe oynanacak karşılaşma öncesinde Göztepe resmi sosyal medya hesaplarından taraftara teşekkür mesajı yayımladı. Yapılan bu paylaşımda, “Karşılaşmanın biletlerini yine ve yeniden kısa süre içinde tüketen anlı şanlı Göztepe taraftarına sonsuz teşekkürler. Cumartesi günü 16.00'da hep birlikte evimiz Gürsel Aksel Stadyumu'nda şampiyonluğumuzu kutlayacağız” ifadelerine yer verdi.

KÖYBAŞI: "TÜRKİYE’NİN SEMPATİSİNİ KAZANDIK"

Göztepe kaptanı İsmail Köybaşı, Süper Lig’e yükselmelerinin yanı sıra aynı zamanda da Türkiye’nin sempatisini kazandıklarını söyledi.

Trendyol 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Göztepe'de oyunculardan İsmail Köybaşı, Taha Altıkardeş, Ahmet Ildız ve Kenneth Obinna Mamah, Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. İsmail Köybaşı, geçen sezonu başarısızlıkla tamamlamalarının ardından sezon başında Süper Lig'e yükselmeyi başaracaklarına takım olarak inandıklarını dile getirdi. Süper Lig’e çıkmalarının anlık olmadığını ve uzun metrajlı bir başarı olduğunu ifade eden Köybaşı, "Hiçbir şey kolay değildi. İnanın buna ama böyle daha anlamlı ve daha güzel, her şeyiyle her bir paydaşıyla mükemmel bir organizasyonun futbolcularıyız" dedi.

İsmail Köybaşı: "Göztepe hak ettiği yere döndü"

Sadece Süper Lig'e yükselmediklerini aynı zamanda tüm Türkiye'nin sempatisini de kazandıklarını vurgulayan İsmail Köybaşı, "Buraya gelmeden önce buranın büyüklüğünü biliyordum ama buraya geldikten sonra bunu iliklerime kadar hissettim. Bunu geçen gün de söyledim, hala söylüyorum, hep söyleyeceğim. Çünkü çok değerli, tarihiyle her bir branşıyla bütünleşmiş, kültürüne önem veren ve bunu kaybetmemek için elinden geleni veren bir yapı var, bu çok değerli. Bu yapının bir parçası olduğum için son derece mutlu ve gururluyum. Göztepe hak ettiği yere döndü. Bunlar yeni hayallerin başlangıcı diye düşünüyorum, çok daha iyi şeyler yapacağına eminim" diye konuştu.

Taha Altıkardeş: "Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz"

Sezona Süper Lig hedefiyle başladıklarını ve çok çalıştıklarını söyleyen Taha Altıkardeş ise, "Bu hedefi gerçekleştirdiğimiz için çok mutlu ve çok gururluyuz. Taraftarlarımızla birlikte bu anı yaşadık. Hepimiz için çok gurur verici bir an oldu. Çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. İnşallah Süper Lig'de de kalıcı bir şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

MARMARA DERBİSİNDE 39. RANDEVU

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor, yarım asırlık Marmara derbisinde ezeli rakibi Kocaelispor ile 39. kez kozlarını paylaşacak. Galip gelmesi durumunda play-off’larda direkt olarak final oynayacak Sakaryaspor, hazırlıklarını yeni Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile sürdürüyor.

Trendyol 1. Lig'in 34. haftasında oynanacak Marmara derbisinde Sakaryaspor ile Kocaelispor, 11 Mayıs Cumartesi günü 39. kez kozlarını paylaşacak. Play-off’u garantileyen iki takım arasında oynanacak ve rekabeti yaklaşık 50 yıl öncesine dayanan derbide Sakaryaspor, galip gelmesi durumunda direkt olarak final oynayacak.

İlk kez 6 Ocak 1974'te Adapazarı Şehir Stadı'nda oynanan ve ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle neticelenen maçta karşı karşıya gelen Sakaryaspor ile Kocaelispor, ağırlıklı olarak Süper Lig ve TFF 1. Lig'de olmak üzere 38 resmi maç yaptı. Bu karşılaşmalardan 15'ini Sakaryaspor, 13'ünü Kocaelispor kazandı. Yeşil-siyahlı rakipler 10 maçta ise berabere kaldı. Geçmişte oynanan 38 resmi maçta Kocaelispor ağlarına 54 gol bırakan Sakaryaspor, meşin yuvarlağı 54 kez kalesinde gördü. Kocaelispor rakibi karşısında en farklı galibiyetini 1991-1992 sezonunda 6-2'lik skorla elde ederken Sakaryaspor ise 2010-2011'de ezeli rakibini 5-1 mağlup etmeyi başardı.

Sakaryaspor’un galibiyeti direkt final oynama garantisi

Play-off’u garantileyen iki takım arasında oynanacak Marmara derbisinde renktaşların puan tablosundaki 2 puanlık farkları, yarım asırlık derbiyi daha da çekişmeli hale getiriyor. Kocaeli’de oynanacak ve Sakaryaspor’un galip gelmesi durumunda direkt olarak final oynamaya hak kazanacağı mücadele, yıllardır Süper Lig özlemi çeken her iki takım için büyük önem taşıyor. 16 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyetle 55 puana sahip Kocaelispor, fikstürde 6. sırada yer alırken 16 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyetle 57 puana sahip Sakaryaspor 3. sırada yer alıyor. Ezeli rakiplerin bir üst lige çıkmayı başarmaları halinde Kocaelispor 15, Sakaryaspor da 17 yıl sonra Süper Lig hasretini dindirmiş olacak. Bu çerçevede Tuzlaspor karşılaşması sonrasında Tuncay Şanlı ile yollarını ayıran Sakaryaspor, Marmara derbisine yeni teknik direktörü Coşkun Demirbakan ile sürdürürken Kocaelispor ise Mustafa Gürsel ile hazırlıklarını sürdürüyor.

“Bundan önceki Kocaelispor maçını kazanmıştık”

Marmara derbisine takımını hazırlayan yeni Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, “Bundan önceki Kocaelispor maçını kazanmıştık ve cumartesi kısmet olursa bu maçı da kazanacağız. Kazanmak istiyoruz. Önümüzde az bir süre kaldı, iki maç olarak kabul ediyorum ben. Kocaeli ve diğer finale çıkacak rakibimizi düşünüyorum” dedi.

SAKARYASPOR’DA COŞKUN DEMİRBAKAN DÖNEMİ

Tuncay Şanlı ile yollarını ayıran Sakaryaspor, Kocaelispor ile oynanacak maç öncesi ilk antrenmana Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile çıktı. İdman öncesinde açıklamalarda bulunan Demirbakan, “İzlediğim maçlarda gördüm, bir düşüş var. Zaten düşüş olmasaydı ben burada olmazdım. Yönetim değiştirme gereği duymazdı. Bir çare olursam ne mutlu bana” dedi.

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Sakaryaspor, evinde ağırladığı Tuzlaspor karşılaşmasından 2-0 mağlup ayrıldıktan sonra Tuncay Şanlı ile yollarını ayırıp Coşkun Demirbakan ile anlaşma sağlamıştı. Bu çerçevede play-off’u garantileyen yeşil-siyahlılar, ligin 34. haftasında karşılaşacağı Kocaelispor müsabakasının antrenmanlarına yeni Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ve ekibiyle başladı. Rüstemler Tesisleri’nde düz koşu ile başlayan idman ısınma ve taktik çalışmalarla devam etti. İdman öncesinde konuşan Demirbakan, “Benim buraya 7. gelişim. Ömrümüz burada, Sakarya’da ve Sakaryaspor’da geçti. Finaller, şampiyonluklar gördük. İnşallah bir yeni şampiyonluk daha nasip olur. Ben inanıyorum, inanmasam burada olmam. Takıma, taraftara, yönetime ve basına güveniyorum. Zaten bu atmosferleri, bu ortamları yıllarca yaşamış; yönetim, taraftar ve basın var. En zor zamanların üstesinden gelmiş ve başarmış bir camia var. Futbolcuların biraz demoralize hali var, onları artık iyi motive edeceğiz. Psikolojik, mental olarak cumartesi gününe kadar bir şeyler yapacağız. Bunun yanında da antrenmanlara devam edeceğiz. Bu maçı da kazanacağız neden olmasın, kazanmak istiyoruz” dedi.

TUNCAY ŞANLI: "DURUŞUMUZ AYNI YOLUMUZ BELLİ”

 Sahasında Tuzlaspor’a 2-0 mağlup olan Sakaryaspor’un yollarını ayırdığı Tuncay Şanlı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Duruşumuz aynı yolumuz belli. Ben ve ekibim elinden geleni yapmıştır” ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Sakaryaspor, sahasında Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı. Yeşil-siyahlı yönetim ardından Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile anlaşma sağladı. Sakaryaspor ile yolları ayrılan Tuncay Şanlı, sosyal medyaı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Duruşumuz aynı yolumuz belli. Ben ve ekibim elinden geleni yapmıştır. Atkılılar sonunda kazanacaktır. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Sakaryaspor taraftarına teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

 
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
 
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor-Eyüpspor maçı İstanbul’da
Erzurumspor ligin son maçında Eyüpspor ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek.
'Temsilci Genç'ler açıklandı
Gençlik ve Spor Bakanlığının, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor ...
Erzurum’da UEFA antrenör eğitimi yapılacak
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenör Eğitimcisi ...
 
Taraftar ‘Kutlu’ diyor
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - TRENDYOL 1’inci Ligde 2023 -2024 sezonu ...
TRENDYOL 1. Ligde veda haftası
SPOR SERVİSİ ÖZEL - Evinde Lider Eyüpspor’u ağırlayacak olan Erzurumspor’da ...
Trendyol 1. Lig'de son haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig’in 34. ve son haftasında oynanacak maçların programı açıklandı.
 
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Futsal A ve U19 Millî Takımlarının 1-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Erzincan'da ...
Trendyol 1. Lig: Altay: 0 - Adanaspor: 2
Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Altay, sahasında karşılaştığı Adanaspor’a 2-0 mağlup oldu.
Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 3 - Kocaelispor: 0
Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Kocaelispor’u 3-0 mağlup etti.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri