Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
22 Aralık 2011 Perşembe - 02:23

Dadaş sağlıkçılar greve katılmadı

Sağlık Bakanı Akdağ'ın memleketi Erzurum'da sağlık çalışanları greve gitmedi. Türkiye genelinde birçok ilde sağlık çalışanları greve giderken, yaklaşık 7 bin sağlık çalışanının görev yaptığı Erzurum'da, normal mesai devam etti. Erzurum'da bulunan hiçbir hastanede tek bir personel bile greve katılmadı.

Dadaş sağlıkçılar greve katılmadı

AHMET AKBUĞA (İHA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın memleketi Erzurum'da sağlık çalışanları greve gitmedi. Sağlık ve kamu emekçileri 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) geri çekilmesi için bugün Türkiye genelinde birçok ilde sağlık çalışanları greve giderken, yaklaşık 7 bin sağlık çalışanının görev yaptığı Erzurum'da, normal mesai devam etti. Erzurum'da bulunan hiçbir hastanede tek bir personel bile greve katılmadı.
Erzurum Sağlık İl Müdürü Serhat Vançelik, Erzurum'da greve talep olmadığı ve hastanelerde sağlık çalışanlarının normal çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Erzurum'da tek bir personelin bile greve dahil olmadığını ifade eden Vançelik, bunun için teşekkür etti.
Türk Tabipleri Birliği (TTB), "Üniversite hastanelerine Sağlık Bakanlığı tarafından el konulması, yurt dışından hekim ve hemşire ithalatının önünün açılması, ilaçta reklamın serbest bırakılması" gibi konuları içeren 663 Sayılı KHK'nin geri çekilmesi için dün grev kararı almıştı.

 
Evliya Çelebi panelle anıldı
 
‘Kış Erzurum’un pozitif değeri’
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Süha Mühürdaroğlu 22 Aralık 2011 Perşembe 19:25

Palandöken hastanesi baş Hekim Yardımcısı Dr Osman UZUNDUMLU, Dr Korhan KILIÇ , KBB servisi Hemşireleri,hastabakıcıları ve tüm personeline sonsuz şükranlarımı sunarım. Tedavim nedeniyle bulunduğum palandöken hastahanesinde Türkiyenin çeşitli yerlerinde grev var iken işlerini titizlik ve sevgiyle yapan bu insanları taktir etmemek ne mümkün.Hastanenin disiplin ve hoşgörülü bütün Dr leri taktire şayan insanlar olduklarını ispatta yarışır olmaları kıvanç verici bir durumdur.Dadaşa yakışı hareketler sergileyen bu kişileri saygı ,şukranla anmamak haksızlık olacaktır.Sayın Doktorlarıma tekrar sevgi,mutluluk,başarı dileklerimi sunarım.İyki varsınız.

Yorumu oyla      6      4  
palandökenli dadaş 22 Aralık 2011 Perşembe 12:09

bravo bu hekim arkadaşlarımız önce insan sağlığı diyorlar art niyet yok bu arkadaşlarımızda bizde erzurumlu olarak bu hekim kardeş ve abilerimizle her zaman seygı duyacagız

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi-b 22 Aralık 2011 Perşembe 10:49

de dört dörtlük hizmetler.Ya siz halen daha,30 yıl öncesinin o eski düzenini uyguluyorsunuz.Listeye yazıp sıra bekleme, bu arada torpillilerin öne alınması,halen daha keşmekeşlik devam etmekte vb.Siz önce bunları düzeltiniz, çağa ayak uydurunuz,geride kalmayınız,son ra hak talep ediniz.Ne yazık ki bu halinizle çağın çok gerisindesiniz.Üniver site olarak bilimde,dünya üniversiteleri nin nasıl fersah fersah gerisinde iseniz sağlıkta da öylesiniz.Singapur, Kuş Gribi'nin çıkışından bir hafta sonra,bu gribin aşısını buluyor,ama daha sizde "tık yok".Yaptıklarınıza bakın,bu fakir millete bakın,aldığınıza bakın, sürdüğünüz saltanata bakın,sonra da vicdanınıza bir danışın.Müsaade ediyorsa amenna.Amma müsaade edeceğini hiç sanmı yorum.Vicdanınızın sesini duyunuz.Bu fa kir milletin büyük bir kısmı fakr u zaruret içinde inlerken,vicdanınızın sesini dinleyin ve duyun,Allah'dan haya edip korkun.

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi-a 22 Aralık 2011 Perşembe 10:34

Ne grevi? Bugün bu ülkede,yüzbinlerce üniversite ve lise mezunu boş gezerken, işe girenler,siz ne hakla grev yapıyorsunuz? Aldığınız bol bol yeter.Za ten ürettiğiniz bir şeyiniz yok.Salla başın al maaşın.Ekmek elden su gölden. Ha "maaşlar arasında bir adaletsizlik var"deyip gerev yapsanız amenna.Ama işe girmek için el etek öpüp girdikten sonra hiçbir şey üretmeden yatıp para istemeğe karşıyız."Ne olacak devlet işi" söylemle ri artık tarihe karıştı.Bunu unutun.Aldı ğınızı helal etmeye çalışın ve Allah'a şükredin.Hiçbir özelliği olmayan vasat, ülkeye ve bütçeye katkısı olmayan,atıl durumda çalışan sizlerin grev yapmaya hakkınız yoktur.Bu gerev katılmayan, Dadaşların sağlık çalışanlarını da tebrik ediyorum.Ey TTB'liler!.. Siz üniversite hastaneleri için gerev gidece ğinize,önce bu hastaneleri düzeltiniz.Ba kınız devlet hastanelerine;telefonla randevu alma,tabip seçme hakkı, hasta hakları,kayıt yaptırıp monitörde sırasını bekleme, pırıl pırıl,tertemiz hastahaneler ve buna göre

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uzunoluk’ta kış sessizliği
Oltu'ya bağlı Uzun Oluk Mesire Alanı adeta yalnızları oynuyor. Sessizliğe ...
Soğuk dereleri dondurdu
Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı Gökçedere köyü deresi uzun yıllardır ilk defa dondu
Kar üzerinde bisiklet keyfi
Sarıkamış ilçesine bağlı Aşağısallı Pınar köyünde yaşayan çocuklar, hafta ...
 
Hayvandan sadakat dersi
Erzurum'un Narman ilçe merkezinde küçükbaş hayvan üreticiliği yapan Ömer ...
Huzurevi’ne sosyolojik yaklaşım
Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencileri, uygulamalı eğitim kapsamında ...
Şifa’nın vizyonu: ‘Sağlıkta A kalite’
Erzurum Özel Şifa Hastanesi, hizmet içi kalite çalışmalarında başarı gösteren ...
 
Yollar buzlandı, kırık vakaları arttı
Erzurum'da buzlanan yollarda yürümek için vatandaşlar akrobatik hareketler ...
Aç tilkiyi kurabiyeyle besledi
Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Erzurum Palandöken'de aç kalan ...
Derslerinden geri kalmayacaklar
Erzurum'un Karaçoban ilçesine bağlı Kopal beldesinde buzlu zeminde kayan ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri